Зустрічайте нову серію українських вимірювальних приладів від нашого бренду Accta

18.07.2023

Після тривалого очікування і демонстрації індивідуальних приладів ми нарешті готові показати вам ліс за деревами та представити цілу нову серію вимірювальних приладів від нашого бренду Accta!

Нова серія електровимірювальних приладів від Accta

Якщо ви знайомі з українським брендом електроінструменту та обладнання Accta, то безумовно оцінили його за чудове співвідношення невисокої ціни та високої якості. Якщо ж ви досі не знайомі з приладами Accta, маєте чудову нагоду розпочати це знайомство просто зараз. Адже ми запускаємо цілу лінійку нових електровимірювальних приладів, яка включає 4 нові мультиметри та 3 струмовимірювальних кліщів. Наші новинки пройшли випробування та відрізняються набором функцій та параметрами залежно від ваших потреб вдома чи на роботі, проте всі вони відповідають основному принципу нашого бренду: висока точність та надійність за доступну ціну.

Ми пишаємося досягнутим результатом і запрошуємо вас ознайомитись з новою серією високоякісного та доступного вимірювального обладнання від Accta і переконатися у якості нашого продукту.

Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська не в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить